Gabinet J. Creus

Carrer de Torras i Bages 1 A 08201 Sabadell Barcelona Espanya
93 727 86 15
Escriu-nos

Assessoria fiscal i comptable a Sabadell

Tens una empresa però no saps com gestionar la teva comptabilitat?; Ets autònom i necessites l'ajuda d'una assessor fiscal? En Gabinet J. Creus t'ajudem a gestionar els comptes de la teva empresa. Som especialistes en assessoria fiscal i comptable preparats per atendre't de forma personalitzada.
El nostre objectiu és ajudar a empreses i professionals amb l'elaboració de comptabilitats, auditories, declaració de la Renda, legalització de llibres oficials, elaboració trimestral o anual dels models d'IVA i IRPF i per descomptat assessorament.
Un equip de professionals legalitzarà i posarà al dia els teus estats comptables amb la idea de millorar els teus beneficis fiscals. Com a assessors fiscals realitzem una anàlisi global de la teva tributació actual i la millorem.
Si ets un emprenedor, des de Gabinet J. Creus apostem pels nous projectes i per la il·lusió dels començaments i per això t'informem dels impostos i tributs que hauràs d'abonar a l'hora de crear un empresa.

Parlem?

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied